Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Συνταγή~Λίγες μόλις κουταλιές ανακουφίζουν άμεσα από πόνους στο ισχίοΔεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από έναν μόνιμο και επίμονο πόνο στο ισχιακό νεύρο. Συνταγή~Λίγες μόλις κουταλιές ανακουφίζουν άμεσα από πόνους στο ισχίο

Είμαι μία επίπονη κατάσταση είτε κάθεστε είτε ακόμη και αν είστε ξαπλωμένοι, για να μην αναφέρουμε ενοχλητική μπορεί να είναι στην καθημερινότητά σας και στις κινήσεις σας. Εύχεστε να υπήρχε μόνο μια φυσική θεραπεία για να σταματήσει ο ισχιακός νευρικός πόνος …

Και ξέρετε; Υπάρχει ένα καταπληκτικό μείγμα κουρκουμά-σκόρδου-μελιού που μπορεί να είναι ένα γιατρικό που δύναται να επιφέρει μια σημαντική αλλαγή στην επίπονη αυτή κατάσταση. Μια αλλαγή που θα μπορούσε να σας απαλλάξει από τους πόνους και να σας αναζωογονήσει.

Αλλά για αρχή θα πρέπει να καταλάβουμε τι είναι και από που προέρχεται αυτός ο πόνος

Τι είναι ο πόνος του Ισχίου;

Το ισχιακό νεύρο είναι ένα από τα μεγαλύτερα νεύρα στο σώμα. Ξεκινάει από την κατώτερη σπονδυλική στήλη και περνά μέσα από τους γλουτούς και κάτω από το κατώτερο άκρο στο πόδι. Δεν είναι μόνο το μακρύτερο νεύρο στο σώμα σας, αλλά παρέχει κίνηση, αίσθηση και δύναμη στα πόδια και είναι υπεύθυνο για μεγάλες και μικρές κινήσεις και την ευελιξία.

Όταν αυτό το σημαντικό νεύρο όταν ερεθίζεται ή παθαίνει φλεγμονή, οδηγεί σε πόνο, αίσθημα καύσου, μυρμήγκιασμα και μούδιασμα. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί τα συμπτώματα να είναι ήπια, ενώ σε άλλες σοβαρά.
Περίπου το 40% του παγκόσμιου πληθυσμού θα υποφέρει από ισχιαλγία σε κάποια στιγμή στη ζωή τους.

Ισχιαλγία είναι μια κατάσταση που μπορεί να προκαλέσει πόνο, μούδιασμα, μυρμήγκιασμα και αδυναμία στα κάτω άκρα, αλλά είναι συχνά συγχέεται με το χαμηλότερο πόνο στην πλάτη ή ακόμα και κράμπες στα πόδια. Ξεκινά ως πίεση ή τσίμπημα στο νεύρο, και στη συνέχεια συνεχίζει ως πόνος στην πλάτη, στα πόδια.


Πώς θεραπεύεται ο πόνος του ισχιακού νεύρου;

Ο πόνος και η δυσφορία μπορεί να απαιτήσει από τους ανθρώπους να μείνουν στο κρεβάτι. Παραδοσιακά, ο πόνος του ισχιακού νεύρου αντιμετωπίζεται με ΜΣΑΦ, οι περισσότεροι λαμβάνουν συχνά ιβουπροφαίνη ή κάποιο άλλο φάρμακα για την ανακούφιση και την εξομάλυνση του πόνου. Σε ορισμένες πιο σοβαρές περιπτώσεις, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ενέσεις στεροειδών.
Μπορείτε να δείτε και Αντικαταστήστε την ιβουπροφαίνη με φυσικές παυσίπονες και αντιφλεγμονώδεις λύσεις

Η φυσική θεραπεία και η χειροπρακτική φροντίδα μπορούν να βοηθήσουν στα διαρθρωτικά ζητήματα να διαλύσουν τα θέματα μακροπρόθεσμα. (1)
Φυσική θεραπεία για τον πόνο των ισχιακών νεύρων

Ο κουρκουμάς, το σκόρδο και το μέλι είναι πανίσχυροι, φυσικοί παράγοντες που καταπολεμούν τη φλεγμονή και τον πόνο. Το γάλα από ρύζι και το αμυγδαλόγαλα είναι 2 υγιεινά φυτικά γάλατα που χρησιμεύουν ως ένας εκπληκτικός “πυκνωτής-σταθεροποιητής” σε αυτή τη συνταγή. (2, 4, 5, 6)
Θα πρέπει να έχουμε υπόψιν πως οι Φλεγμονές: Καταστρέφουν την υγεία, Σχετίζονται με όλες τις ασθένειες

Εάν αισθάνεστε πόνο στο ισχιακό νεύρο, δεν χρειάζεται πλέον να καταφεύγετε και να βασίζεστε στα φάρμακα. Μπορείτε να ανακουφίσετε τον πόνο και να μειώσετε τη φλεγμονή με αυτή την απλή φυσική θεραπεία.
Συστατικά:
3 κουταλάκια του γλυκού κουρκουμά
5 σκελίδες σκόρδο
1 φλιτζάνι γάλα ρυζιού ή αμυγδάλου
Μέλι (κατά βούληση)
Διαδικασία:

Ξεφλουδίστε και πλύνετε τα σκελίδες σκόρδου.
Ανακατέψτε τα σε μπλέντερ.
Προσθέστε το κουρκούμι και το γάλα.
Προσθέστε όσο μέλι θέλετε.
Χρήση:

Πάρτε μια κουταλιά της σούπας δύο φορές την ημέρα για να μειώσετε τον ισχιακό πόνο στο σώμα σας. Ως επιπλέον όφελος, μπορεί ταυτόχρονα να σας φανεί χρήσιμο και για άλλους πόνους και ασθένειες, όπως για παράδειγμα κρυολογήματα, γρίπη ή πονοκεφάλους, αρθρίτιδα, πόνους σε γόνατα και αρθρώσεις.Παρακαλώ, τυχόν αναδημοσίευση να γίνεται με σαφή αναφορά:
Ελεύθερη μετάφραση και επιμέλεια: proionta-tis-fisis.com

Στοιχεία από

www.webmd.com/back-pain/what-is-sciatica#1
www.cancerletters.info/article/0304-3835(95)03913-H/fulltext
www.liebertpub.com/doi/abs/10.1089/jmf.2016.3705
citeseerx.ist.psu.edu/viewdoc/download?doi=10.1.1.963.9158&rep=rep1&type=pdf
link.springer.com/article/10.1007/s12349-009-0051-6
kbd.kew.org/kbd/detailedresult.do?id=106170
www.healthy-holistic-living.com/tablespoons-remedy-may-alleviate-sciatic-pain-record-time.html


Συνταγή~Λίγες μόλις κουταλιές ανακουφίζουν άμεσα από πόνους στο ισχίο - Προϊόντα της Φύσης (proionta-tis-fisis.com)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου