Πολλά από τα τρόφιμα υπάρχουν ότι μπορεί να ενισχύσει τη συνολική υγεία και ακόμη και να σε θεραπεύσουν με ορισμένες προϋποθέσεις. Τα Σταυρανθή λαχανικά είναι γνωστό για να βοηθήσουν την καταπολέμηση καρκίνων, τα μπαχαρικά, όπως η κουρκούμη για καταπολέμηση της φλεγμονής και μερικά καρύδια παίζουν ρόλο στη βελτίωση της μνήμης.

Ο κατάλογος συνεχίζεται.

Έπειτα, υπάρχουν και τσόφλια αβγών, γνωστό για την περιεκτικότητα σε ασβέστιο τους (το ένα 1/2 κουταλάκι του γλυκού κοπανισμένα,η σκόνη κελυφών των αυγών περιέχουν περίπου 400 mgs. Το ασβέστιο), ένα ορυκτό υπεύθυνο κυρίως για την υγεία των οστών. (1)

Περιμένετε. . . τα κελυφών των αυγών;

Κανονικά, από όπου και αν πέταξε στον κάδο απορριμμάτων ή να τεθούν στο σωρό λιπάσματος, αλλά η κατάποση τους θεωρείται από πολλούς ένας υγιής τρόπος για να πάρετε περισσότερο ασβέστιο στη διατροφή τους, βοηθώντας παράλληλα και τη φλεγμονή στον κόλπο.

Εδώ είναι πώς να κάνετε σκόνη κελύφους αυγώνΑπλά συλλέγετε τα οργανικά κέλυφα των αυγών, στη συνέχεια, τα βράζουμε σε νερό για περίπου πέντε λεπτά για να αφαιρέσετε τα βακτήρια. Βεβαιωθείτε ότι τα κελύφη είναι πλήρως βυθισμένα.

Εν τω μεταξύ, θερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Μόλις βράσουν τα τοποθετούμε σε ένα φύλλο μπισκότων και τα ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά ή μέχρι να γίνουν πολύ τραγανά. Ενώ αυτά στο ψήσιμο εξαφανίζουν πλήρως ότι τα βακτήρια έχουν εξαλειφθεί όσο το δυνατόν καλύτερα, (πολλοί επιλέγουν να παραλείψετε αυτό το βήμα)


Τέλος, τα βγάζουμε από το φούρνο, στη συνέχεια τρίψτε τα σε ένα μύλο του καφέ ή άλλη προτιμώμενη μέθοδος τα αλέθουμε λίγα λεπτά σε μια μορφή που μοιάζει με πούδρα.

(ένας άλλος τρόπος)Τα οφέλη υγείας της κατανάλωσης θρυμματισμένα τσόφλια αυγών
Κελύφους μεμβράνες περιέχουν ουσίες όπως η γλυκοζαμίνη και υαλουρονικό οξύ που βελτιώνουν την κοινή ελαστικότητα και την απορρόφηση των κραδασμών. (2) Αυτό τους καθιστά ιδανικά για την καταπολέμηση των συνθηκών που επηρεάζουν τις αρθρώσεις,

Τρώγοντας τα τσόφλια των αυγών έχετε επίσης συνδεθεί με μια γρήγορα μείωση του πόνου σε εκείνους που έχουν πληγεί με κοινά προβλήματα και κρατώντας τον πόνο μακριά την πάροδο του χρόνου. (2)


Mikhail Τόμπακ, Ph.D., λέει ότι η οστεοπόρωση μπορεί ακόμη να αντιμετωπίζεται με την κατανάλωση του κελύφους των αυγών, εξηγώντας ότι το ασβέστιο είναι 90 τοις εκατό απορροφήσιμο από τα οστά των ανθρώπων, και αυτό έχει ενδιαφέρον, τα τσόφλια των αυγών είναι απίστευτα παρόμοια με τα δόντια και τα οστά μας. (3)

Στην πραγματικότητα, είναι τόσο παρόμοια με τα δόντια που έχουν ακόμη προταθεί ως ένας τρόπος για να αναγεννηθούν και γεμίστε τις μπαταρίες των δόντια αντί να αντιμετωπίζουμε οδοντιατρικές θεραπείες που μπορεί να είναι δαπανηρές (4 )

Σκόνη ασβεστίου κατασκευασμένα από οργανικά κελυφών των αυγών μπορούν να προστεθούν στα γεύματα καθώς και στα ποτά, smoothies, ή αναμεμιγμένα με βρώμη.

Πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

(1) http://nourishedmagazine.com
(2) http://www.livestrong.com
(3) http://www.naturalnews.com
(4) http://www.naturalnews.com

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΣ ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΤΣΟΦΛΙΑ ΑΥΓΩΝ? | Bioathens