Κάθε γυναίκα νοιάζεται για την εμφάνιση των μαλλιών της, και αυτό εξηγείται από το γεγονός ότι τα μαλλιά αποτελούν σημαντικό μέρος της ταυτότητάς μας. Και ενώ ξοδεύουμε μια περιουσία σε διάφορα προϊόντα μαλλιών για να φαίνονται όμορφα, πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ορισμένα πράγματα που αποτελούν μέρος της καθημερινής μας ρουτίνας και που θα μπορούσαν να προκαλέσουν πραγματική βλάβη στα μαλλιά μας. Ένα από αυτά είναι ο ύπνος με αλογοουρά και θα σας εξηγήσουμε γιατί.

Μπορεί να προκαλέσει απώλεια μαλλιών.


Το να έχετε αλογοουρά ασκεί πίεση στις ρίζες των μαλλιών σας και γίνεται ακόμη χειρότερο όταν κοιμάστε γιατί μετακινείτε το κεφάλι σας. Αυτό, μπορεί να προκαλέσει σπάσιμο ή πτώση των τρίχων σας.
Μπορεί να αλλάξει την εμφάνιση των μαλλιών σας.


Προφανώς, ως αποτέλεσμα αυτής της απώλειας τρίχων, μπορεί να υπάρξει αισθητή αραίωση, ειδικά γύρω από την γραμμή των μαλλιών σας. Αυτό συμβαίνει επειδή το λάστιχο της αλογοουράς δημιουργεί τριβή ενώ κοιμάστε και σφιχτά χτενίσματα όπως αυτό θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε θραύση και ξήρανση των τριχών.
Μπορεί να προκαλέσει αλωπεκία.

Η αλωπεκία είναι μια κατάσταση κατά την οποία τα μαλλιά χάνονται από όλα ή μερικά μέρη του σώματος. Το συνεχές τράβηγμα μπορεί να βλάψει τα θυλάκια των τριχών σας και να οδηγήσει στην ανάπτυξη φαλακρών μπαλωμάτων.

Γιατί Πρέπει να Σταματήσετε ΤΩΡΑ να Κοιμάστε με Αλογοουρά (toftiaxa.gr)